Un nou concurs de Obstacole la Equestria: Trofeul Oculus, editia a doua

In perioada 9-11 iulie 2021 s-a desfasurat la Baza Hipica Equestria editia a doua a competitiei de sarituri peste obstacole, intitulata Trofeul Oculus.

Evenimentul, care a strins la start peste 100 de cai si numerosi sportivi de la mai multe cluburi din tara, a avut un program sportiv interesant si chiar palipiant, prin faptul ca nu se puteau afla cistigatorii pe fiecare categorie de dificultate, decit in ultima zi a competitiei, dupa ce se cumulau punctajele din cele trei zile de probe sportive.

Clubul Equestria se poate lauda cu cistigarea Trofeului Oculus in cea mai dificila proba a concursului, cea de Nivel B (1,30 m): Florin Lates si calul Conrad G au evoluat trei zile la rind fara greseala si cu un timp care i-au facut sa-si adjudece pozitia intii in clasamentul final!

Trofeul Oculus a mai revenit unui alt sportiv Equestria, dar la o alta categorie, cea de Amatori I, prin sportivul Felix Alecu, cu calul sau, Guess Who.

De asemenea, eleva noastra, Maria Alexandra Roman si calul sau, Houtou, au cistigat pozitia a doua la categoria Tineret (1,20-1,25 m).

Evolutii foarte bune si finalizate cu locuri pe podium au avut si elevele Scolii noastre de echitatie, Maella Simon cu calul Cento De Soye (la Nivel E) si Ilinca Vargolici, cu Sunshine Lady, la categoria Sportivi debutanti.

Mai multe fotografii de la eveniment puteti vedea in Galeria Foto.