Ultimul concurs de echitatie outdoor din acest an, Finala Grand Prix 2019

In perioada 11-13 octombrie a avut loc la Clubul de Echitatie Equestria ultimul concurs outdoor din acest an din tara, intitulat Finala Grand Prix la Obstacole 2019.

Ca de obicei, clubul nostru a fost reprezentat de sportivii profesionisti seniori, dar si de sportivii apartinind categoriilor Amatori, Copii si Juniori, toti obtinind rezultate bune si chiar foarte bune la categoriile de dificultate corespunzatoare.

Cele 15 probe au avut parcursuri foarte frumoase, cu multe „clenciuri” si capcane, unanim apreciate deoporiva de sportivii competitori si de spectatori, fiind concepute de Seful de pista international Willi Schaffner (Germania). 

In cele mai dificile probe ale intregii competitii, Trofeul Jockey Club Roman si Finala Grand Prix, sportivul Equestria, Florin Lates, a obtinut doua rezultate remarcabile: Locul II (la o distanta de doar 6 sutimi de secunda fata de ocupantului locului I!), cu Conrad G – in urma unui parcurs de 1,35-1,40 m fara greseala in Trofeul JCR – si, respectiv, Locul IV cu Chacconid, in urma unui parcurs impecabil de 1,45 m  si a unui baraj foarte bun (1,50 m), in marea Finala GP.