Tur virtual al clubului

      Site-ul nostru s-a imbogatit cu un tur virtual, pe care il puteti accesa prin simplul click pe „Tur virtual”, cuvinte care apar chiar de pe prima pagina, la „Noutati”, precum si stanga jos, la sfarsitul primei pagini de prezentare.

     Desi un asemenea tur virtual nu poate, nici pe departe, sa arate locurile asa cum sunt ele in realitate – insufletite, in primul rand! – totusi, cititorii site-ului nostru pot vedea mai bine conditiile pe care clubul nostru le ofera – atat conditii de pensiune pentru cai, cat si conditii de antrenament pentru sportivi, sau pentru elevii Scolii de calarie.

    Imaginati-va aceste constructii ecvestre animate de cei 38 de cai care sunt gazditi de clubul nostru, precum si de sportivii sau proprietarii lor, dar si de micutii (sau mai marii) elevi ai scolii de calarie! Totul pe un fundal de liniste, relaxare si buna dispozitie, pe care ni le dorim „la ele acasa”.

Astfel va veti face o idee despre o zi petrecuta la Equestria.       Anyone can see now the modern concept and the  best that we offer to the horses and riders in our club, by simply pressing the button on „Tur virtual” or „Virtual Tour”.

       Allthough the pictures seem not animated, people can feel the life dominating the place:  the good mood, the relaxation and the beauty of the place – just imagine the 38 horses living there, the riders , the owners of the horses, or the children of the riding school!

Thus, you will see how a day at Equestria looks!