1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin înregistrarea unei comenzi pe Site, Clientul este de acord sa fie contactat prin e-mail sau telefonic de către Operatorul site-lui. Notificarea primită de către Client, în timpul sau după efectuarea unei comenzi are doar rol de informare și nu reprezintă acceptarea comenzii, excepție făcând doar cazul în care în mesaj se specifică acest lucru. Pot apare situații justificate pentru care site-ul poate modifica comanda. Această modificare va fi anunțată Clientului prin email și telefonic, iar dacă s-a efectuat plata, va returna contravaloarea produselor care nu au fost plătite.

 

2. Produse prezentate și prețuri

Pozele produselor au titlul de prezentare. Magazinul nu își asumă răspunderea dacă descrierea produselor prezentate pe site nu este considerată precisă sau completă.

Preturile afișate pe site pentru fiecare produs includ TVA. Prețul total al comenzii va cuprinde prețul produsului / produselor comandate (cu TVA inclus).

Prețurile de pe site se pot schimba oricând, fără un anunț prealabil. Prețul final se poate modifica dacă se dovedește că a fost afișat greșit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz în care cumpărătorul va fi anunțat telefonic sau prin e-mail ( conform cu legea 287/2009 art 1665).

 

3. Produsele digitale

Produsele digitale se transmit doar în format electronic (pe adresa de e-mail specificata în Comandă), deci nu se prezintă sub forma unor produse fizice, care sa fie livrate Clientului.

Plata pentru lecțiile video digitale se face exclusiv online (card bancar și/sau SMS), plata ramburs nefiind posibilă. După achiziționare, produsele digitale vor fi listate și în contul Clientului.

Este obligația și responsabilitatea Clientului să verifice informațiile de compatibilitate și instrucțiunile disponibile pe site și sa se asigure, înainte de achiziționare că produsele digitale pe care intenționează să le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intenționează să le utilizeze.

În măsura în care Clientul a primit un link de download valid, în conformitate cu Comanda plasată pe site, se va considera că serviciul pe care site-ul Equestria.ro s-a obligat să îl presteze a fost îndeplinit și acceptat de Client. Linkurile de download oferite Clientului nu pot fi retrase odată ce au fost trimise, iar în măsura în care sunt funcționale în condițiile și pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera că Equestria.ro și-a îndeplinit toate obligațiile față de Client. În aceste situații nu este posibilă returnarea contravalorii acestor servicii.

În situația în care Clientul achiziționează un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul și/sau aceasta incompatibilitate este specificată în mod public pe site, nu va fi posibilă returnarea contravalorii produselor atâta timp cât Clientului i s-a livrat un link de download valid care funcționează în condițiile specificate pe site.

 

4. Modalități de plata

Plata online prin card bancar: sunt acceptate cardurile VISA și MASTERCARD.

Plata prin SMS.

Plățile online sunt procesate prin sistemul de plata (http://mobilpay.ro/)

 

5.Politica de retur

Conform OG34/ 2014, dacă doriți să vă RETRAGEȚI din CONTRACT, vă rugăm să descărcați formularul (clic aici), sa îl completați și să îl trimiteți pe e-mail la magazin.echitatie@equestria.ro sau trimiteți direct email cu datele din formular pe email magazin.echitatie@equestria.ro.

Vă vom înapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar în contul IBAN specificat de dumneavoastră în Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face în maxim 14 zile calendaristice din momentul în care produsul returnat a ajuns la adresa specificată mai sus.

 

6. Garanția produselor

În cazul lecțiilor de echitație, pentru siguranța copiilor dumneavoastră, nu primim la lecții copii sub vârsta de 4 ani. Copiii între 4 și 6 ani pot avea lecții de echitație, rezumate la plimbări calare în manej. De asemenea, pentru sănătatea cailor de școală, clienții-cursanți cu o greutate corporală peste 75 de kg nu sunt admiși. Dacă ați efectuat plata, dar nu vă încadrați în condițiile enumerate, vom returna contravaloarea serviciilor comandate.

Magazinul Equestria.ro comercializează doar produse originale. Garanția Comercială oferită prin Certificatul de Garanție este de 30 de zile de la achiziționarea produsului. Pentru a beneficia de garanție, produsul trebuie să fie prezentat în ambalajul original cu tot ceea ce l-a însoțit, certificatul de garanție și factura fiscală.

Garanția se oferă pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu condiția respectării recomandărilor de utilizare și întreținere. În cazul unei reclamații, vă rugăm să vă adresați echipei magazinului online pe adresa magazin.echitatie@equestria.ro. Păstrați factura pentru a face dovada cumpărării produsului și talonul de garanție.

 

7. Confidențialitatea datelor

Magazinul Equestria.ro garantează confidențialitatea datelor clienților. Aceste date, înregistrate la crearea contului online, vor fi folosite în scopul pentru care au fost cerute (comercializarea de produse).
Îți recomandam sa ai grija de datele de logare la contul tău. Magazinul nu își asuma responsabilitatea în cazul în care o altă persoană neautorizată accesează contul după ce a intrat în posesia parolei dumnevoastră.

Accesul neautorizat în cadrul site-ului, asupra conținutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat fraudă. Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri și nu poate fi copiat parțial sau total.

 

8. Dispoziții finale

Orice conflict intre magazinul Equestria.ro și un cumpărător va fi rezolvat pe cale amiabila. Dacă nu va fi posibil, atunci pentru soluționarea conflictului se vor avea în vedere prevederile legale și instantele românești. Pentru a contacta magazinul online Equestria.ro poți suna la 031 5005140 și pe adresa de email magazin@equestria.ro. Site-ul www.equestria.ro, este proprietatea ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV EQUESTRIA 2010, înregistrată la Registrul Special sub nr. 34 PJ/2010 si CUI 27195346. Sediu social: com. Tâncăbești, strada Str. Hipodromului FN.