Show ecvestru cu ocazia Zilelor Bucurestilor

Clubul Equestria a prezentat un frumos show de echitație la

„Zilele Bucureștiului”

Clubul de Echitaţie Equestria a participat cu un program special în cadrul manifestării anuale “Zilele Bucureștiului”, clubul fiind reprezentat printr-un stand amenajat în Parcul Tineretului. Momentul special pregătit de Equestria pentru acest tradițional eveniment anual a fost un antrenant show ecvestru. Un public numeros si viu interesat a vizionat show-ul duminică, 18 septembrie, de la ora 17.30, la standul clubului.

Show-ul, care a fost prezentat de actorul Răzvan Oprea și susținut de trei călăreți sportivi și de doi cascadori profesioniști, a inclus elemente de cascadorie pe cai, elemente de paradă și o demonstrație de măiestrie hipică. Momentul semnat de echipa Clubului Equestria a fost special conceput pentru a pune în valoare frumusețea acestui sport nobil, dar și varietatea manifestărilor sportive și artistice în care iubitorii de echitație se pot bucura de calitățile partenerilor lor.

Desfasurat sub patronajul Primariei, spectacolul a fost deschis publicului larg, care a primit, la standul Clubului Equestria, invitații pentru concursul de echitație “Marele Premiu al Orașului București”, care va avea loc la sediul Clubului Equestria din satul Tancabesti, în perioada 22-25 septembrie 2011.

Imagini de la show gasiti pe pagina noastra de Facebook si in curand vor fi postate si pe site, la “Galeria foto”

      Equestria Riding Club presented a beautiful equestrian show in Parcul Tineretului, on Sunday, 18th September, on the occasion of the „Bucharest Celebrating Days” 2011.

      The spectators, more than 1500 people, had the opportunity to see five beautiful horses, some of them competition horses, with their three professional riders and two show horses, with their two trainers, who performed captivating stunts on horseback.

     At the Equestria booth, children received coloured baloons and small items on equestrian theme, and the visitors received invitations for the next competition organized by Equestria: „Bucharest Grand Prix”, on 22nd-25th September 2011.

Pictures from the show can be found on our Facebook page and will be soon on the site too, in the „Photo gallery”.