Seara Cailor isi așteaptă spectatorii si in acest an!

image

Și la aceasta ediție a Circuitului Salonul Calului, Clubul Equestria organizează spectacolul ecvestru indoor, numit Seara Cailor, eveniment aflat al a patra ediție consecutivă.

Programul va cuprinde o primă parte de concurs de sărituri peste obstacole, „Echitația bate…filmul!”. În aceasta competiție, călăreții se vor întrece pe perechi, formate dintr-un sportiv mai avansat si unul mai începător (tată – fiu sau fiica, antrenor – elev), îmbrăcați in costume reprezentând personaje celebre din filme, cunoscute publicului tot ca perechi faimoase pe celuloid.

În a doua parte, spectatorii vor putea urmări numere de dresaj sportiv pe muzică, susținut de campioanele noastre naționale la aceasta disciplina ecvestră, dar si demonstrații de dresaj spaniol, susținut de Scoala de dresaj spaniol si Ferma de Cai Andaluzi de la Arad, dresura liberă si cascadorii călare, cu trupa Georgiana si Filimon, vechii noștri colaboratori, si, nu în ultimul rând – cateva numere speciale cu îndrăgitul actor Denis Stefan si caii lui.

Totul, în frumosul manej de la Equestria.

Biletele pentru Seara Cailor se pot achiziționa de la sediul Clubului Equestria.