Salonul Calului

      Va asteptam la Salonul Calului si concursul de sarituri peste obstacole Bucharest Grand Prix, in zilele de 27-30 septembrie 2012!

Vom avea competitii de sarituri peste obstacole, reprize de dresaj pe muzica, acrobatii calare, prezentari de cai de la hergheliile din tara, atelaje, dar si prezentare de moda pentru amazoane, expozitie de pictura pe teme ecvestre si standuri cu felurite produse legate de lumea cailor si nu numai. Nu lipsesc nici masinile, fie de epoca, fie moderne. Degustari de vinuri si felurite produse culinare traditionale romanesti va asteapta si ele!

Dar, in primul rand, vor fi prezenti multi cai, dintre cei mai frumosi si valorosi din tara, dar si din strainatate, impreuna cu calaretii lor. 

Detalii la pagina „Concursuri” si pe site-ul dedicat evenimentului:

www. salonulcalului-equestria.ro

www.salonul-calului.ro

       In 27-30th September 2102 you are invited to see the most extraordinary romanian equestrian show, Salonul Calului, which includes, apart from the international jumping competition Bucharest Grand Prix, horse presentations, dressage shows, horses and carriages, old cars parade, stunts with horses, and many other interesting moments.

Details on this site, in the page „Competitions” and on the special site: www.salonulcalului-equestria.ro and www. salonul-calului.ro