Salonul Calului Bucuresti – prima editie, la ora bilantului…

       Dragi iubitori ai cailor,

       Iata ca a trecut deja o luna de la prima editie a Salonului Calului si abia acum reusim sa realizam un bilant a ceea ce a insemnat pentru noi acest eveniment (oricum, mai bine mai tarziu decat niciodata…).

       Indiferent de cifre, cel mai important lucru pentru noi au fost aprecierile publicului, exprimate in diverse feluri si pe diverse cai, public care, se pare, isi doreste sa continuam acest proiect – lucru pe care speram ca il vom face si anul viitor.

Pana atunci, va invitam sa vedeti cateva cifre (poate neinteresante pentru unii), dar si cateva poze (cu siguranta interesante :-)) si aparitii  media – toate acestea intr-o prezentare  PPT pe care o gasiti la pagina „Evenimente” din site-ul nostru. Dati click pe „Salonul Calului la ora bilantului…” din pagina „Evenimente” si veti vedea despre ce vorbim!

       Si pentru ca am fost cam „lenesi” cu postarea pozelor pe acest site, va invitam sa vedeti multe si frumoase poze de la eveniment pe site-ul „frate”, www.salonulcalului-equestria.ro si www.salonul-calului.ro. Pe Facebook si YouTube sunt prezentate si reportajele de la numeroasele televiziuni care au fost de fata, in special in zilele de weekend. 

****************************************************************************************************************************************************************

****************************************************************************************************************************************************************        Dear Horse lovers,

        It is (already!) one month since the Salonul Calului Bucharest closed its doors and we just managed to offer you a short perspective of what this event meant to us, in terms of numbers, but also as photos and massmedia presentations.

       Please, find in our page called „Events” a ppt. presentation of those beautiful moments at the end of September and you will see what I am talking about! It is enough just to click on: „Salonul Calului la ora bilantului…” in the „Events” page and you’ll be there!

Unfortunately, the ppt. presentation is written in romanian, but in short time it will be in english as well.

       Please, visit also www.salonul-calului.ro and www.salonulcalului-equestria.ro , Facebook and YouTube for plenty of pictures and TV presentations and comments.

****************************************************************************************************************************************************************

Lasă un comentariu