Rezultate excelente ale cailor si sportivilor nostri participanti la primul concurs de sarituri din acest an

La inceputul lunii februarie, sportivii nostri, Florin Lates si junioarele Maria Alexandra Roman, Victoria Jumbei si Andrada Roman, au participat la concursul de sarituri peste obstacle din cadrul Circuitului de sala de la Prejmer, Brasov.

Florin Lates a participat cu cinci cai, cu toti reusind rezultate excelente in toate cele trei zile de competitie: trei Locul I cu El Dorado Dream la categoria Cai de 6 ani, trei locuri I cu Conrad G la categoria Cai de 7 ani, trei parcursuri fara nicio greseala, soldate cu un Loc II si un Loc I in finala, cu Natasha, la Nivel 1,20 – 1,25 m si un Loc II cu Chacconid la cel mai dificil nivel al competitiei, cel de 1,30 – 1,35 m. Si cu Canavarro a avut o evolutie buna, chiar daca cu el nu a reusit sa urce pe podium.

Rezultate foarte bune au avut si elevele Scolii de echitatie Equestria: Maria Roman, cu calul ei Labraska, cu care a obtinut un loc III la Nivel Juniori, Andrada Roman, care a fost pe podium cu calutul ei Roxanne de Viemer, la Nivel Tineret si Victoria Jumbei, cu calul sau Renaissence, cu care a obtinut un Loc I la Nivel E (1,0 m).