Noiembrie 2020 - Echipa TVR Matinal, condusa de Dorin Chiotea, ne-a vizitat de curand.

Presa ne-a vizitat și in aceasta toamnă - reporteri Observator TV (Antena 1) ne vorbesc despre frumusețea echitației, ca sport și ca mijloc de relaxare.

Vedeta TV Eduard Sanda a încercat o prima plimbare călare la Equestria, prilej cu care ne-a povestit multe detalii picante despre el.
De urmărit de către doamne și domnișoare!

Despre importanta echitației în dezvoltarea fizică și psihică armonioasă a copiilor și despre avantajele practicării acestui sport de către copii - vă vorbesc chiar elevii Școlii de Echitație Equestria, în emisiunea „Jurnal de copii" de la DIGI 24 TV (10 mai 2018).

Despre dorința sportivilor amatori - copii și adulți - de a practica echitația și chiar de a participa la concursuri, au vorbit câțiva dintre elevii Școlii de echitație Equestria, răspunzând întrebărilor reporterilor Digi24 pentru știrile Jurnalului de seară din 4 februarie 2018.

Presa, din ce în ce mai interesată de echitație și de caii de rasă din România, aduce în discuție un subiect important și, în același timp, spinos, pentru toți crescătorii de cai de sport, proprietari de cai și sportivi: îngrijitorii acestor nobile animale și posibilitățile de pregătire și specializare a lor.

Antena 1 a realizat zilele trecute un reportaj la clubul Equestria pe această temă, reportaj difuzat la știrile Observator din 2 februarie anul curent.