Revista de limba engleză, Business Review, a dedicat Clubului Equestria și businessul ecvestru câteva pagini în numărul sau din Octombrie 2016, print și online:

Despre cai și echitație, dar și despre Clubul Equestria în revista „Click”, print și on-line, din Noiembrie 2016

Jurnaliștii, despre Finala Circuitului Salonul Calului, ediția a V-a:

Reporterii Observator Special (Antena 1) au încercat o primă lecție de echitație la Equestria.

Articol apărut în paginile revistei Mami din iulie 2016

Chiar dacă nu e o pasiune pe viață, echitația poate fi un mod de a petrece foarte plăcut și util zilele de vacanță, atât pentru copii, cât și pentru părinți!

Revista „După Afaceri Premium”, suplimentul Ziarului Financiar, ne dedica două pagini în numărul sau din luna Iulie 2016:

Despre echitație și Clubul Equestria, câteva pagini frumoase în revista „Casa de vacanță”, numărul din Iulie 2016

Antena 1 - Special! Dresajul, eleganță și spectacol - Clubul de Echitație Equestria

România libera - Echitație la standarde internaționale - Clubul de Echitație Equestria

Câteva informații despre competiția Cupa Equestria la Dresaj, 24-36 Iunie, în linkurile ce urmează:

Redefinirea echitației în România: Salonul Calului 2016 - revista Business Woman

Președintele Clubului Equestria, Dr. Ozana Moraru, vorbește despre frumusețea cailor, importanța lor în viața noastră, despre practicarea echitației ca sport de agrement sau profesionist și despre pregătirea evenimentului „Circuitul Salonul Calului”, ajuns în acest an la a cincea ediție consecutivă:

Despre pasiunea pentru cai și despre evenimentul Salonul Calului, povestește Dr. Ozana Moraru, Președintele Clubului Equestria

Imagini frumoase in materialele TV, realizate de reporterii Realitatea TV

Alte imagini frumoase, realizate de reporterii ProTV

Reportaj Prima TV la Equestria, cu ocazia demonstrației de dresaj natural susținuta de Denis Stefan in zilele de 30-31 Ianuarie 2016

Reportaj ProTV la Equestria, cu ocazia demonstrației de dresaj natural susținuta de Denis Stefan in zilele de 30-31 Ianuarie 2016

Trustul mass media Burda a fost alături de noi pe întreaga durata a Circuitului Salonul Calului din acest an, motiv pentru care ii mulțumim!

În mod special mulțumim și jurnalistei Ada Oprea, căreia i-a plăcut povestea pasiunii care a stat și stat la baza existentei Clubului Equestria și a așternut-o în scris, într-un articol din numărul pe luna Noiembrie al Revistei Ioana.