Oaspeti importanti

         Saptamana trecuta, Clubul Equestria a fost gazda pentru oaspeti pretiosi pentru noi si pentru ceea ce dorim sa realizam la clubul nostru in viitorul, speram, apropiat: este vorba de Dl. Volker Wulff si colaboratorii sai.

        Dl. Wulff conduce o importanta companie de organizari de concursuri ecvestre, En Garde Marketing GmbH, experienta acestei companii fiind una de necontestat in intreaga Europa, si nu numai. Astfel, in ultimii 20 de ani, Dl Wulff a fost organizator sau co-organizator al unora din cele mai importante competitii de echitatie, printre care, doar in ultimii ani, s-au numarat:

 – finalele Cupei Mondiale de sarituri, FEI World Cup: 2002 Leipzig – Germania, 2006 Kuala Lumpur – Malayezia si finala de anul trecut, 2011, care a avut loc tot in Germania, la Leipzig

 – din anul 2000 este organizatorul faimosului Derby de la Hamburg (concurs cu o vechime de peste 90 de ani, cuprinzand atat sarituri, cat si dresaj), impreuna si cu etapa de la Hamburg a celebrului  Global Champions Tour – cel mai bine premiat turneu de echitatie din lume

 – din 1998 – concursul numit Partner Pferd, la Leipzig

 – tot din 1998: concursul Muenchen Indoors, impreuna cu DKB Riders Tour

 – de cativa ani organizeaza un turneu de trei saptamani, numit Gera International Summer Meeting 

 – Kuala Lumpur Grand Prix – Malayesia – din 2003

 – International Advent Show – CSI Dresda, din 2006

 – CSIO Abu Dhabi – Cupa Presedintelui Emiratelor Arabe Unite, in colaborare cu Federatia Ecvestra EAU – din 2010

 – E.ON Wesfalen Weser Challenge si Parderborn Riders Tour – din 2003

 – SIEC Junior Cup – Istambul, 2008 

        Iata, deci, o carte de vizita impresionanta, care ne face sa fim mandri de oaspetii nostri si de intentia lor marturisita de a ne ajuta in realizarea si organizarea concursurilor internationale de echitatie.

       Stim ca sunt multe de pregatit pentru un concurs international;  sunt necesare, pe langa experienta – pe care speram sa o primim de la Dl. Wulff si echipa sa  –  multa munca, daruire, spirit de echipa, inspiratie, sacrificiu si, nu in ultimul rand, resurse materiale!

Dar credem ca vom reusi, astfel incat sa putem oferi si sportivilor si publicului romanesc concursuri internationale de mare calitate!