Noua colectie de iarna la produse de echitatie

          Incepand cu 01 noiembrie, Magazinul Equestria ofera clientilor lui prezenti si viitori discounturi la diferite grupe de produse, pe care le veti gasi sub numele „Oferta saptamanii”.

In acea saptamana, un anume grup de produse e supus unui discount intre 10 si 20% , valabil pentru achizitiile facute doar in acea saptamana!

Urmariti site-ul nostru si pagina „Magazin de echitatie”, pentru a vedea ce surprize va oferim in domeniul vestimentar pentru calareti si amazoane, dar si in domeniul harnasamentelor si produselor pentru ingrijirea cailor.

In plus, pregatiti-va pentru noua colectie de echipamente de iarna, intre care la loc de cinste stau noi si felurite modele de paturi pentru prietenii nostri!             Starting with the 01st of November, the Equestria Shop offers you a large variety of products for horse and rider, from the new Winter Riding Collection.

In the same time, our clients will find every week the „Weekly offer”, for a certain group of products, which will mean 10-20% discount for that specific group of items, ONLY during that specific week. So, keep an eye on us, and open every week our page „Riding shop”.