In curand incepe noul sezon competitional in echitatie!

 

Salonul Calului - logo fara an, panorama

Ca aproape de fiecare data de cand s-a infiintat, Clubul Equestria e cel care deschide sezonul competitional in Romania, la concursurile ecvestre.

Anul acesta va fi pentru Equestria cel mai bogat an in concursuri, unele din ele foarte importante in economia performantei sportive, cum ar fi Cupa Romaniei la Sarituri peste obstacole, Marele Premiu al Bucurestiului, Finala Campionatului de Forta, sau Finala Circuitului Romanian Grand Prix. De asemenea, anul acesta debutam si in concursurile international de Dresaj sportiv, prin Competitia Challenge la Dresaj.

Dar, in primul rand, vom fi in continuare organizatorii si gazda celui mai mare eveniment ecvestru roman, Salonul Calului, ajuns in 2015 la a IV-a editie consecutiv.

In acest an propunem iubitorilor de cai si echitatie un cu totul alt format fata de cel de la editiile anterioare:  vom avea un Circuit „Salonul Calului”, desfasurat pe durata a mai bine de jumatate de an, in patru etape, care sa acopere nevoia si dorinta unui numar mai mare de sportivi de a participa in competitii, dar si a unui public mai numeros, caruia sa-i oferim o mai larga posibilitate de a fi prezent la spectacolele sportive si de agrement.

Iat mai jos datele la care se vor desfasura etapele Circuitului Salonului Calului, impreuna si cu celalalte concursuri importante, atasate lor:

1. Etapa I

24-26 aprilie: CIRCUITUL “SALONULU CALULUI”- etapa I       

– urmat de Cupa Equestria, editia a IV-a: 30 aprilie-03 mai

2. Etapa a II-a

05-07 iunie: Marele Premiu al Municipiului Bucuresti      

12-14 iunie: CIRCUITUL “SALONUL CALULUI” – etapa a II-a

3. Etapa a III-a

24-26 iulie: Cupa Romaniei la obstacole       

30 iulie-02 august: CIRCUITUL “SALONUL CALULUI” – etapa a III-a

4. Etapa a IV-a (finala)

17-20 sept: Finala Romanian Grand-Prix  si Finala Campionatului de Amatori       

24-27 sept: CIRCUITUL “SALONUL CALULUI” – FINALA ; Include si Finala Campionatului de Forta

Va vom tine la curent cu programul fiecarei etape si cu alte activitati anexate lor, pe site-ul nostru, la pagina „Competitii” si pe pagina noastra de Facebook..