„Iarna-i grea, omatu’-i mare…”

Iarna la Equestria

Ca in orice duminica dupaamiaza, in fata calculatorului, parca iti vine sa scrii cate ceva…

Si cum nici in Europa nu au mai prea fost concursuri mari si importante (ca din cele mai mici, ei au mereu!), iar la noi nici nu poate fi vorba de asa ceva, m-am gandit sa scriu despre iarna grea de la Equestria, din Bucuresti, din jurul Bucurestilor, din intreaga tara… Ar fi fost prea mult de scris, iar timpul e scurt si necrutator, asa ca am sa ilustrez doar cateva mici povesti de la Equestria, incercand sa uitam de greutatile iernii: de vola pe care am chemat-o zilnic sa ne curete drumul, aleile si parcarea, care – saraca de ea – muncea de zor, dar parca era Mesterul Manole – ce curata acum, peste doua ore nici nu se mai vedea!…; de frigul care ne patrundea si prin manusi, de vantul puternic ce a rascolit zapada, de inghetul terenului de antrenament (dezghetat, in cele din urma, cu sare), de necazurile iernii abatute, si la propriu si la figurat, asupra capetelor noastre (acum ne vine sa mai facem si glume :)).

Din fericire, in tot acest timp caii au fost bine ingrijiti, au avut apa permanent, chiar usor incalzita, pentru a nu ingheta, au avut mancare buna si din belsug, au avut asternut curat si antrenamente zilnice; dar cred ca si pentru ei, saracutii, a fost frig! Cateii, pisicile, mieluseii, iepurii si cocosii, de asemenea, au avut de toate. Numai noua, oamenilor, ne-a fost mai greu… Dar au trecut, azi soarele a stralucit toata ziua, iar noi ne-am reluat activitatea aproape normal.

Dar, tocmai pentru ca am uitat de toate acestea, ne-am decis sa ne bucuram de ziua superba, friguroasa, dar insorita, de afara si sa iesim la plimbare calare.

Nu e vreo statiune de munte, nu , e chiar curtea Clubului Equestria:
[singlepic id=445 w=200 h=100 float=left] [singlepic id=446 w=200 h=100 float=left] [singlepic id=447 w=200 h=100 float=none]

El este San Landino – cel mai rasfatat armasar de la Equestria
[singlepic id=442 w=200 h=120 float=none]

Ea este Minnie – poneita nou venita la noi, viitoare mamica!
[singlepic id=443 w=200 h=120 float=left] [singlepic id=444 w=200 h=120 float=none]

Poze de la plimbarea calare nu avem, pentru ca…am uitat sa luam cu noi aparatul foto, sau macar telefonul! Scuze, dar vom reveni!

Iar acesta e drumul spre noi – sa nu-l uitati!
[singlepic id=448 w=200 h=120 float=left] [singlepic id=449 w=200 h=120 float=none]