Finala Salonul Calului, editia 2016, s-a incheiat cu rezultate foarte bune pentru caii nostri

In zilele de 22-25 septembrie a avut loc ultimul concurs de obstacole organizat de Clubul Equestria in acest an, si anume, Finala Circuitului Salonul Calului, aflat la editia a V-a consecutiva.

Au fost 16 probe sportive de toate nivelurile de dificultate, iar punctajul cumulat din acestea, a contat in lupta pentru obtinerea Cupei Salonul Calului, primii cinci sportivi cel mai bine pozitionati, fiind premiati cu cupe si castiguri in bani.

Cele mai spectaculoase probe au fost Trofeul Jockey Club Roman si proba de nivel A (cel mai dificil nivel din competitie), dar cele mai intens aplaudate momente au fost cele din cadrul spectacolului ecvestru indoor, Seara Cailor

Caii Equestria au obtinut rezultate foarte bune in probele de Cai debutanti, Nivel E si D, dar si o prestatie foarte buna cu cai relativ tineri (7 ani), atat in proba de 1,30 m (Canavarro, 7 ani – Locul VI), cat si in cea mai dificila proba a evenimentului, 1,40 m (Quintender’s Boy, 7 ani – Locul IV).

Mai multe articole scrise si online, precum si cateva aparitii in presa TV, pot fi accesate la pagina „Mass-media”, dupa cum puteti vedea imagini de la eveniment in Galeria Foto a acestui site.

037a9063  img_9098  img_9177  037a9867