Finala Circuitului Salonul Calului va avea loc in partea a doua a acestei saptamani

Imediat dupa competiția de dresaj, FEI Dressage Challenge, care are loc in aceste zile la Equestria, vom da startul Finalei Circuitului Salonul Calului, aflat in acest an la a IV- a ediție consecutiva.

Evenimentul va avea loc in zilele de 24-27 Septembrie si va conține 16 probe sportive, al căror șef de pista va fi arbitrul internațional Gilbert Remy (Luxemburg).

Pe lângă probele competiționale ce se vor desfășura in arena exterioara a clubului Equestria, sâmbăta, 26 Septembrie, la orele 20:00, va avea loc si un spectacol sportiv si de agrement, Seara Cailor (si aceasta fiind acum la a III- a ediție consecutiva), in manejul interior, sub lumina reflectoarelor.

Programul acestei seri sportivo-muzicalo-distractive, precum si programul întregului eveniment, le găsiți pe acest site, www.equestria.ro, la pagina Evenimente, precum si pe site-ul special dedicat: www.salonulcalului-Equestria.ro, unde veti găsi si detalii legate de achiziționarea biletelor, acces la eveniment, sponsori, sau mass-media.

Va așteptam!

image

image