Evolutie si rezultate foarte bune pentru caii nostri la competitia de sfarsit de an de la Equestria, Phoenix Riders Prix

Anul competitional 2017 s-a incheiat pentru Clubul Equestria cu gazduirea a doua etape de concurs de sarituri peste obstacole – Phoenix Riders Prix – in zilele 01-03 si 08-10 decembrie.  Odata cu aceasta competitie, a fost un sfarsit de an bun pentru sportivii si caii nostri participanti la acest eveniment ecvestru.

Cele mai bune rezultate au fost obtinute de Florin Lates cu Natasha, cu care a concurat la nivel 1,25 m si alaturi de care a obtinut trei locuri I si un loc III in cele sase zile de probe sportive. Tot Florin Lates a evoluat foarte bine si cu tanarul El Dorado Dream (5 ani), cu care a participat la nivel 1,10 m open, unde a ocupat mai multe locuri III si un loc II in cele sase starturi pe care le-au avut impreuna la acest nivel. Cu un alt cal, Canavarro, Florin Lates a avut parcursuri fara greseala sau cu cate o penalizare, dar la nivel mai dificil, cel de 1,30 m si de 1,35 m (cel mai inalt nivel din aceasta competitie).

Tanara Ioana Marin a fost o alta sportiva a clubului nostru care a evoluat frumos in compania lui Quickborn V, cu care s-a situat de cateva ori in puncte, respectiv, pe locul III si locul V in cele cinci zile in care a intrat la proba de nivel 1,10 m open.

Si mai tanara amazoana Maria Alexandra Roman, cu a sa Labraska, au avut evolutii bune si foarte bune la nvel mai dificil, cel de 1,20 m, ocupand intr-una din zile un frumos loc V, avand o serioasa concurenta din partea sportivilor mult mai experimentati care au participat la acest nivel de dificultate.

Un alt reprezentat Equestria cu rezultate forte bune a fost Florin Bobe, care, cu calul Chavez, a obtinut de doua ori locul I in probele de nivel 1,10 m.

 

 

Urmeaza o perioada de antrenamente mai lejere, inainte de debutul sezonului competitional 2018, sezon in care sportivii nostri isi fac planuri pentru participarea la concursuri nationale si internationale, cu care va vom tine la curent.