CONCURS DE SĂRITURI PESTE OBSTACOLE - ROMANIAN GRAND PRIX, CLUBUL DE ECHITATIE EQUESTRIA si FEDERATIA ECVESTRĂ ROMÂNĂ (FER) organizează în perioada 11 - 13 octombrie 2019 la baza hipică EQUESTRIA, strada Hipodromului FN, sat Tâncăbești, comuna Snagov,

CONCURS DE SĂRITURI PESTE OBSTACOLE

FEDERATIA ECVESTRĂ INTERNATIONALĂ (FEI), CLUBUL DE ECHITATIE EQUESTRIA si FEDERATIA ECVESTRĂ ROMÂNĂ (FER) organizează în perioada 20 - 22 septembrie 2019 la baza hipică EQUESTRIA, strada Hipodromului FN, sat Tâncăbești, comuna Snagov,

FEI WORLD 2019 DRESSAGE CHALLENGE

In perioada 8-11 August 2019 are loc la Clubul de Echitație Equestria unul din cele mai importante concursuri de echitație, Cupa României la obstacole.
S-au înscris în cursă peste 180 de cai - un record de participare în competițiile ecvestre din România.

Găsiți mai jos programul probelor sportive.
Intrarea spectatorilor este liberă.

Vă prezentăm aici programul competițional al primului concurs de echitație organizat de Clubul Equestria în acest an, Cupa Equestria - ediția a VIII-a și Marele Premiu al Municipiului București - probă reluată după o absență de câțiva ani din circuitul competițional național.
Ne bucurăm de prezența reprezentantului FEI, Christa Heibach, cunoscut Șef de pistă din Germania, care va stabili parcursul și în proba internațională de calificare pentru Campionatele Europene de Juniori, din ultima zi a concursului.
Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri tradiționali, C.A.I.M.M.O., Clinica de oftalmo-chirurgie Oculus și Jockey Club Român.

Va așteptăm, sportivi și spectatori, deopotrivă!
Intrarea este liberă.

În perioada 03-05 August se desfășoară la Clubul Equestria concursul de sărituri peste obstacole Cupa Jockey Club Român.
Găsiți aici programul competițional al acestor zile.

Menționam că intrarea spectatorilor este liberă, pe toată durata acestui eveniment sportiv ecvestru.

Găsiți mai jos programul și detaliile tehnice ale competiției Phoenix Riders Prix, ce va avea loc la Baza Hipică Equestria, in zilele de 01-03 și 08-10 Decembrie 2017.

Menționam ca intrarea spectatorilor este liberă, pe toată durata acestui eveniment sportiv ecvestru.

Clubul Equestria organizează în zilele de 28 Septembrie - 01 Octombrie concursul de dresaj FEI Challenge Dressage, urmat de Clinica de dresaj, susținută de arbitrul internațional Yuri Romanov (Rusia).
Structura programului și detalii organizatorice le găsiți mai jos.

Pentru spectatori, intrarea e liberă.

Clubul Equestria organizează „Cupa Equestria la Dresaj” (1 - 3 septembrie 2017).

Găsiți mai jos programul competițional, aspecte organizatorice și tehnice :

Presedintele Clubului Equestria, Dr. Ozana Moraru, a fost invitata emisiunii TVR 1 Matinal, cu ocazia competitiei Cupa Equestria la Sarituri peste Obstacole, aflata la a VI-a editie consecutiva.

[evp_embed_video url=”https://www.equestria.ro/video/cupa-equestria-tvr-19-mai.mp4″]

Clubul Equestria organizează in zilele de 18-21 mai 2017 etapa de primavara a competiției ecvestre de sarituri peste obstacole, Cupa Equestria - ediția a VI-a.

Gasiti mai jos programul competițional si aspecte organizatorice si tehnice legate de concurs :