Florin Hretcanu

Florin Hretcanu

„Lucrez de ceva timp ca show grom și am avut ocazia sa vad centre hipice care mai de care în toată Europa și am fost plăcut surprins sa vad ca în România exista un centru hipic de asemenea clasă.”

Mirela Tomescu

Mirela Tomescu

„Va urmarim de ceva vreme pe facebook si admiram frumosii cai, astazi am fost la Equestria, am avut placerea de a urmari un frumos spectacol de dresaj al talentatului actor Denis Stefan si bineinteles ne am bucurat si de o lectie de echitatie. Sunteti de 5 stele. Mulțumim si vom reveni !”

Dana Ionescu

Dana Ionescu

Experienta noastra cu 2 copii la Salonul Calului de la Equestria, aici: http://danaionescu.ro/hai-hui-cu-2-copii-salonul-calului-equestria/

Barbye Bosnan

Barbye Bosnan
12 noiembrie 2015 (facebook)

Un paradis în adevăratul sens al cuvântului.

Carla Constantin

Carla Constantin
6 ianuarie 2016 (facebook)

„Equestria este locul care mă face să mă simt un călăreț adevărat.”

Camelia Marin

„Am aflat de acest club de la o prietenă, care își ţine calul în pensiune aici. Entuziasmul cu care vorbea despre condiţiile în care sunt îngrijiți caii și despre manejul în care se antrena săptămânal, m-au făcut să o aduc şi eu pe fetiţa mea de 9 ani la orele de echitaţie organizate în club. Condiţiile deosebite găsite aici, frumuseţea şi blândețea cailor, amabilitatea instructorilor, toate acestea m-au făcut să o las pe Teodora pe mâna acestora fără nici o grijă. Într-o atmosferă foarte plăcută, pe fundalul unei muzici frumoase, în cele 9 şedinţe care au trecut până acum, fetiţa mea a învățat deja poziţia pe cal, sa meargă la trap şi chiar puţin la galop. Îmbrăcată cu echipament de echitaţie, pe care l-am cumpărat tot de aici, fetiţa mea arata ca o adevărată amazoană. A ajuns sa îndrăgească acest sport şi caii şi să aştepte cu mare nerăbdare zilele de sfârșit de săptămână.”

Alessia Maura Ciceovan

Alessia Maura Ciceovan
31 decembrie 2015 (facebook)

„Și noi (familia) avem o școală de echitație, dar nu se compară cu Equestria.”

Barbye V. Bosman

Barbye V. Bosman
12 noiembrie 2015 (facebook)

„Wow! Wow! Wow! Ceva minunat!!! Cai extraordinar de bine îngrijiți și personal calificat!!! Bravo.”

Nicolae Preda

Nicolae Preda
25 septembrie 2016 (Facebook)

„Oameni minunați, preocupați de tot ceea ce se întâmplă acolo, foarte primitori și profesioniști.”

Bălan George

Bălan George
1 februarie 2016 (Facebook)

„Foarte bine organizați. Caii arată superb și foarte blânzi. Am fost plăcut surprins să mi se permită să vizitez centrul de echitație și să mângâi toți caii din toate boxele! ;)”

Iulia ftch

Iulia ftch
26 octombrie 2016 (Facebook)

„Cred că ceea ce se întâmplă la Equestria este un semn de însănătoșire a unui sport frumos. Locația este superbă, bine poziționată aproape de București, oamenii sunt extraordinari, iar posibilitățile de interacțiune cu aceste animale minunate – caii, sunt multiple.”

Odată ce un om ajunge să înțeleagă că aceste animale oferă o stare de bine extraordinară, restul nu poate fi decât o poveste frumoasă, așa cum este Equestria. Merită să fie descoperită!