Cupa Equestria la Dresaj s-a incheiat cu rezultate bune pentru caii nostri

A treia editie a Cupei Equestria la Dresaj s-a incheiat cu rezultate bune si foarte bune pentru caii reprezentand clubul nostru.

Astfel, sportiva noastra de dresaj, Maria Bogoescu Ardelea, a participat cu trei cai la mai multe probe cu grade diferite de dificultate, de la „Elementar”, la „Sf. Gheorghe” si „Intermediar I”: Argo, San Landino si Con Palermo – cu acesta din urma participand pentru prima data la o progresie de nivel inalt, inainte de supremul nivel Grand Prix – e vorba de nivelul „Intermediar”.

La eveniment au participat peste douazeci de cai din Bucuresti si din tara, competitia avand in program si probe pentru copii si chiar si probe pentru ponei, venind astfel in sprijinul tinerei generatii, pe care speram sa o aducem cat mai aproape de aceasta disciplina ecvestra.

La concurs ne-am bucurat de prezenta unor arbitri internationali, doi dintre ei veniti din strainatate, asigurand astfel un arbitraj de foarte buna calitate si obiectiv: Dimitar Stoyanov (Bulgaria), Gerhard Junge (Germania) si Alexandru Iavorovski (Romania).