Cupa Equestria – editia a III-a se apropie

Cupa Equestria – ediția a III-a

25-28 Iulie 2013

      Nu uitati ca va asteptam la concursul de săptămâna viitoare, Cupa Equestria, devenită tradițională – nu-i așa? – daca a atins deja ediția cu numărul magic trei! 

      Veți putea vedea probe de cai tineri, la început de cariera, dar si sportivi tineri, copii, amatori si, in primul rând, profesioniști – calareti experimentati si cai cu palmares de invidiat.

     Sâmbăta veți putea vedea  una din cele mai spectaculoase probe, Finala Gold Tour, urmata in jurul orei 14:00-14:30  de decernarea Cupei Equestria, in care vor fi premiati si vor primi câte o cupa primii trei cei mai buni calareti din acest concurs, după punctele acumulate pe durata primelor trei zile de competiție acerbă!

     Duminica veti avea ocazia sa ii vedeti pe cei mai experimentati sportivi din Romania, impreuna cu cei mai performanti si valorosi cai la ora actuala, in cadrul Etapei a III-a a turneului Romanian Grand Prix, incepand cu ora 14:30-15:00.

     Dar pentru ca sunt zile toride de vara, merita sa veniti inca de dimineata, mai pe racoare, sa ii vedeti si pe cei aflati la inceput de drum: caii tineri si sportivii cei mai tineri, copiii;  probe destinate lor gasiti in fiecare zi de la orele 9:00.

     Premiile oferite in acest concurs nu sunt chiar de neglijat: vorbim de 35.000 de ron, aceasta fiind cea mai mare suma oferită intr-un concurs national de echitatie in România! Dar suntem siguri ca vor câștiga cei mai buni, atât calaretii, cat si coechipierii lor, caii!

Prin urmare, vor merita din plin aceste premii, pentru ca pentru a fi „cel mai bun” inseamna, așa cum știți, talent, dar si dăruire, munca multă si chiar sacrificii (si ceva noroc, e adevărat…)

     Pregătirile sunt aproape gata, avem deja 135 de cai inscriși in concurs, nu mai rămâne decât sa fie si vremea frumoasa si, mai ales, sa veniți voi sa îi admirați si aplaudați!

(Intrarea este liberă)

Multumim sponsorilor:

Clinica de microchirurgie oculara Oculus

www.eye.ro

Agroland

www.agroland.ro; www.hranacai-agroland.ro

Multumim si partenerilor:

Jockey Club

www.jockeyclub.ro

Corona Garden

www.corona-garden.ro