Concursul de sarituri Jockey Club Grand Prix s-a incheiat cu rezultate foarte bune pentru sportivii nostri

Competitia de sarituri peste obstacole, Jockey Club Grand Prix, organizata de Clubul Equestria in 21-23 iulie 2017, a intrunit 110 cai participanti in cele 14 probe sportive, impartite pe grade de dificultate.

In cele trei zile de competitie, in diversele probe, de la cele pentru sportivi debutanti si cai debutanti, pana la circuitele Bronze Tour, Silver Tour si Gold Tour, calaretii s-au intrecut pentru castigarea cocardelor, dar si a celor 43.000 de ron pusi in joc, ca premii pentru cei mai buni competitori.

Clubul Equestria a fost reprezentat de mai multi sportivi, dintre care Florin Lates, cu cei cinci cai inscrisi in concurs, a reusit cele mai bune rezultate: Locul I la Finala Oculus Silver Tour, cu Natasha, Locul II la aceeasi finala, cu Conrad G, un alt Loc I in prima zi a Oculus Silver Tour, tot cu Natasha; Locul III cu Canavarro la Gold Tour si locul IV tot cu Canavarro, la Finala Jockey Club Gold Tour. De asemenea, si cu tanarul El Dorado Dream, la Bronze Tour, a fost plasat in puncte (un loc VI si un loc VIII).

Alaturi de Florin Lates, pe podium au mai urcat cu rezultate foarte bune si Constantin Ion, care a obtinut un Loc I cu Sunshine Lady, la Bronze Tour, Andreea Cristesi, de asemenea, tot un loc I la acelasi nivel si junioara Simina Radulescu, care a obtinut Locul III la Finala Bronze Tour, cu calul Pflitsch.

Tot pe podium au urcat in mai multe randuri si copiii nostri, Maria Roman, care se poate mandri cu un Loc I si un Loc III la categoria Copii si Locul II la Finala aceleiasi categorii, cu calul Labrasca, precum si Andrada Roman, ocupanta unui Loc II si a unui loc IV al categoria Copii, cu Cho-Cho-san; tot ea a participat si cu Roxanne de Viemer la nivel mai avansat, Silver Tour, unde a avut evolutii bune, chiar daca nu a urcat pe podium.

Si tanara sportiva Ioana Marin, cu calul sau Quickborn, a avut evolutii bune si foarte bune, desi nu a avut sansa urcarii pe podium, precum si Florin Bobe, care a participat cu mai multi cai tineri, pe care spera sa ii antreneze pentru viitor, pentru probe mai dificile.

Competitia s-a bucurat de prezenta ASR Principesa Maria, care, dupa ce a vizitat grajdurile cu boxele cailor, a asistat la una din probele din Gold Tour, la finalul careia, a premiat pe cei mai buni concurenti din aceasta proba.