Clubul Equestria a gazduit, al cincelea an consecutiv, competitia de sarituri peste obstacole „Trofeul Jockey Club Roman”

Vara a debutat la Equestria cu competitia de sarituri pste obstacole Trofeul Jockey Club Roman, eveniment derulat in perioada 21-23 iunie 2019, la care au fost prezenti sportivi de la toate cluburile din tara si aproape 150 de cai inscrisi in cele 15 probe sportive cu diferite grade de dificultate.

Ca de obicei, Clubul Equestria a fost unul din abonatii la cocarde, in primul rind prin sportivul nostru international, Florin Lates, dar si prin elevii Scolii Equestria, care au evoluat si ei foarte bine la probele adresate copiilor, juniorilor, sau amatorilor.

Cea mai mare bucurie ne-a produs-o Florin cu tinarul ConradG (8 ani), participant pentru prima oara intr-o proba de nivel A (1,40 m, cu baraj de 1,45 m) si care, in proba de Grand Prix – Trofeul Jockey Club, a reusit un parcurs fara greseala si  un baraj cu un timp care l-a pozitionat pe Locul IV, in urma, dar si inaintea, unor cai mult mai experimentati decit el. A fost un debut de bun augur intr-o proba de Grand Prix pentru micutul nostru Conrad!

Mai multe fotografii de la eveniment puteti vedea in Galeria foto.