Circuitul Salonul Calului 2015 s-a incheiat

Salonul Calului, eveniment aflat in acest an la a IV-a editie, s-a incheiat odata cu sfarsitul lunii septembrie si s-a bucurat de prezenta Altetelor Lor Regale, Principesa Maria si Principele Radu, la diverse momente ale probelor sportive.

poza 4  poza 3

poza 6  poza 7

Numerosii calareti participanti au adus cu ei peste 150 de cai, inscrisi in cele 17 probe sportive ale competitiei. Dar pe langa acestea, ei si spectatorii s-au bucurat si de un spectacol sportiv si de amuzament, Seara Cailor, si ea, la a III-a editie consecutiva.

Seara-Cailor-photo-credit-Albert-Timmerman-5  Seara-Cailor-photo-credit-Albert-Timmerman-4

Unul din cele mai urmarite momente a fost aflarea si decernarea trofeelor castigatorilor punctajului maxim pe fiecare categorie de cai, in cadrul intregului circuit Salonul Calului.

Aici, Clubul Equestria a ocupat locul I cu calul Custen Ingo, cu cel mai mare punctaj la nivelul cel mai inalt de dificultate, Nivel B, dupa cum a obtinut si locul II cu calul Natasha, si locul IV cu Quintender’s Boy la Nivel D si locul  V cu Stormy Weather, la nivel C.

poza 1  037A7122

 

Fotografii de la Finala Circuitului Salonul Calului si de la Seara Cailor gasiti la Galeria Foto, iar impresiile jurnalistilor care au fost prezenti, gasiti la pagina Mass-media.