Cativa din tinerii nostri sportivi participa la concursul international de Sarituri peste obstacole de la Jhitnitsa – Bulgaria

In aceste zile s-a desfasurat un concurs international de Sarituri peste obstacole, CSI*, la Jhitnitsa – Bulgaria, ca o competitie preliminara inaintea Jocurilor Balcanice de sarituri, ce vor avea loc saptamana viitore, in aceeasi baza hipica de langa Plovdiv.

Delegatia clubului Equestria a fost compusa din trei tinere amazoane: Ioana Marin, cu calul sau Quickborn – intrand in competitie in circuitul Bronze Tour si mai tinerele Maria Roman, cu calutul ei, Labrasca si Andrada Roman, cu cei doi cai ai ei, Cho-Cho-San si Roxanne de Viemer, ultimele doua amazoane participand la categoria „Copii”. Toate trei eleve ale noastre au avut o evolutie buna si foarte buna in cele patru zile de concurs, terminand parcursuri fara greseala sau cu o singura greseala.

Cele mai bune rezultate au fost obtinute de Ioana Marin, care s-a clasat in puncte in toate cele trei zile in care a intrat in proba, culminand cu locul III in a doua zi si cu locul VI in ultima zi la Finala Bronze Tour.

De asemenea, si Andrada Roman s-a plasat in puncte in primele doua zile, ocupand locul IV la nivel „Copii”.