Caii nostri au avut evolutii foarte bune la competitia international de sarituri CSI*CSI***CSI-YH* de la San Giovanni in Marignano, Italia

Sportivul nostru, Florin Lates a participat in perioada 20 martie – 02 aprilie 2017 la unul din cele mai cunoscute concursuri de sarituri peste obstacole din Europa, Riviera Sun Tour, care a continut competitii de nivel CSI*, CSI*** si CSI-YH*.

Clubul Equestria a participat cu sase cai: Eldorado Dream (pentru categoria Cai tineri 5 ani), Conrad G (Cai tineri 6 ani), Natasha si Pflitsch (ambii pentru categoria CSI* 1,20 si 1,30 m), Chacconid si Quintender’s Boy (ambii pentru CSI* si CSI*** 1,25 si 1,30 m).

Evolutia tuturor cailor a fost una foarte buna si a fost incununata de castigarea mai multor cocarde si a unor locuri I (Natasha, la CSI* 1,20 m si Conrad G, la CSI-YH* 6 ani, precum si cu Eldorado la CSI-YH* 5 ani ), un loc III si mai multe locuri plasate „in puncte”.

Este pentru prima oara cand avem cai ce participa la un nivel atat de ridicat, respectiv, concurs international de trei stele, la un celebru circuit european, unde au fost prezenti si campioni europeni si chiar si un multiplu campion mondial.

Sportivul si caii nostri au beneficiat si de prezenta antrenorului nostru, venit special din Germania, Willi Schaffner, ale carui sfaturi au fost, se pare, de foarte bun augur!

 

Lasă un comentariu