Antrenament de sarituri cu Willi Schaffner

Caii de competitie ai clubului Equestria au incheiat luna si anul 2018 cu o sesiune de antrenamente cu Willi Schaffner, binecunoscut fost sportiv si actual antrenor in Germania, care vine o data la 3-4 saptamani special pentru a antrena o parte din sportivii si caii clubului.

Au fost doua zile pline, la care, pe langa caii deja experimentati incalecati de sportivul nostru international, Florin Lates (Chacconid, Conrad G, Eldorado Dream, Cassilou), pentru prima oara a participat si mezina Consuella (4 ani), antrenata tot de el, dar si veteranul Con Palermo – revenit la obstacole dupa cativa ani de dresaj – si Stormy Weather, ambii incalecati de Ozana Moraru. O alta sportiva a clubului nostru, Simina Radulescu, a participat la antrenamente cu calul sau, Canavarro.

Urmatoarea vizita a lui Willi va fi in partea a doua a lunii ianuarie, cu putin timp inainte de inceperea sezonului competitional indoor si a concursurilor din Austria, la care vor participa si Florin Lates, cu caii pregatiti de el.