ANIVERSARE

equestria 3 ani Equestria implineste trei ani!

Saptamana aceasta, Clubul Equestria implineste trei ani de cand si-a deschis portile in mod oficial, prin realizarea primelor lectii de echitatie si gazduirea primilor cai in pensiune. De atunci, Scoala noastra de echitatie s-a dezvoltat frumos si constant, numarul cailor proprii, dar si al celor cazati la noi, a crescut continuu, ni s-au nascut si doi manji si un poneias, ne-am diversificat activitatile, incluzand si programe de workshopuri si teambuildinguri.

Nu in ultimul rand, am organizat numeroase concursuri de echitatie, dintre care trei au devenit traditionale: Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului Bucuresti si, iata, Salonul Calului, deja la a doua editie, spectacol combinanand sportul ecvestru, agrementul si buna dispozitie…calare. In 2013 am organizat si primul concurs international, eveniment cu standarde si reguli mult diferite de cele nationale, standarde fata de care ne-am achitat cu succes.

Ne dorim ca, in continuare, desi vom pastra o activitate competitionala pe care o dorim traditionala, Clubul Equestria sa fie in principal un loc de agrement calare, in sensul bun al cuvantului: un loc in care adevaratii iubitori de cai sunt primiti cu bratele deschise, un loc in care putem sa ne relaxam, sa uitam de tumultul orasului, si sa ne incarcam de energie pozitiva alaturi de cai, un loc in care invatam echitatia pentru suflet si trup. Vom pastra asadar, ca si pana acum, in centrul tuturor activitatilor pe care le desfasuram acelasi filon central: dragoste pentru cal si sportul calare.
Caii merita asta.

Ozana Moraru si intreaga echipa Equestria

Aniversare

          In curand, Scoala noastra de echitatie implineste 1 an de la infiintarea ei oficiala, prilej cu care dorim sa multumim instructorilor nostri, dar, mai ales, calutilor si celor care ii ingrijesc, pentru efortul facut in acest prim an de existenta, an cu greutati (inerente oricarui inceput), dar si cu multe satisfactii.

Va rugam sa cititi detalii in pagina „Scoala de echitatie”, unde veti cunoaste mai bine caii nostri de scoala, dar si pe cei care ii instruiesc si ingrijesc.

         De asemenea, tot cu aceasta ocazie, elevii care au „vechime” in scoala noastra, vor primi o legitimatie de Membru al Clubului, cu care speram sa se mandreasca!          Very soon our Riding School will celebrate 1 year since it has been officially opened.

Many thanks to all our dear school horses and to their groom and riders – without them the school would have never been  such an important part of our Club! 

On this occasion we want you to know better our school horses, which are presented to you in our page „Riding School”.

          We also want to take advantage on this celebrating time and to offer to all our students which have more than 5 subscriptions for lessons, a Club Member Card, which can be obtained at the Secretariat, beginning with the 1st of December. There is no need for a Member Fee, one only needs to bring a small photo (like in an ID). Based on this Member Card, the student can take part for free to all the activities organized by our Club (competitions, shows, etc) and have a 10% discount to any product purchased in our equestrian shop.