A VII-a ediție a Cupei Equestria la obstacole s-a încheiat cu rezultate frumoase pentru sportivii nostri

Sportivul nostru internațional, Florin Lates și caii cu care s-a prezentat la acest concurs au evoluat foarte bine, obținând mai multe cocarde și premii: nelipsiți de pe podium la aproape orice proba la care participa, caii Conrad G și Natasha au ocupa, alternativ, schi,band între ei, locurile I și II la nivelul 1,20 și 1,25 m, dar au marcat și un debut foarte frumos, încheiat tot pe podium, la nivel 1,30 m. Ei au fost câștigătorii locului Își II ai Trofeului CAIMMO.

De asemenea, eleva Școlii noastre, Maria Alexandra Roman, alături de calul ei Labraska, au avut evoluții deosebite, ocupând locurile II și III la Juniori, inclusiv la Trofeul CAIMMO – Juniori și au debutat împreuna și la Nivel Tineret, unde, din nou, s-au situat pe locul II.

Si alte eleve ale Școlii Equestria au fost pe podium: Simina Radulescu și Cassilou au ocupat locul III la Nivel 1,20 m, Ana Achim, cu Celine S, au sosit pe locurile I și III la Amatori 1, iar Elisia Balotescu, cu Lamira, a câștigat trei poziții fruntașele la categoria Copii.

Evolutii excelente au avut și mai tinerele noastre eleve, debutante in competiții: Caterina Casatelli, cu Oriver de Ruisseau, au sosit de doua ori la cocarde, la categoria Amatori 1, iar mititica Ana Dragomir, cu Sunshine Lady- doua cocarde la nivel Debutanți.